Damparfym

Vår sida för Damparfymer. Här hittar du vår top 10 lista för damparfymer. Vi skriver lite kort om varje parfym och ibland har vi skrivit lite längre och länkar då en läs mer om parfymen knapp till den sidan. Du kan enkelt klicka dig vidare till butiken som säljer den parfym som du är intresserad av till bäst pris genom den gröna knappen. Har du synpunkter på parfymtoppen dam kan du kontakta oss eller lämna en kommentar på vår sida. Topplistan för damparfym uppdateras regelbundet och du hittar alltid de senaste och bästa parfymerna här hos oss. Självklart tipsar vi även om var du hittar den till det bästa priset också. Lycka till i sökandet efter den nya perfekta doften!

escada Fiesta Carioca

Fiesta Carioca

Alla känner vi till Escada parfymerna och dem är ofta med i parfymtoppen – med all rätt! Denna parfym får en drömma bort om en solig varm plats. En touch av passionsfrukt och drömmen om solmogna hallon!

319 kr
Ari Ariana Grande parfym

Ari by Ariana Grande

En ungdomlig väldoftande parfym från Ariana Grande. Chic, fruktig och gör en glad. Ett toppendoft 2017! 100ml.

449 kr
Parfym the scent for her 2017

Boss The Scent For Her

Väldoftande feminim kraftig och sensuell doft. Denna går ALLTID hem och rekommenderas. Parfymen har inspirerats av förförelsens konst och den oemotståndliga lusten i att få komma närmare. Det är en välbehaglig underbar parfym.

459 kr

Sì EdP

Detta är en sensuell parfym som lägger sig intimt mot huden. Det feminina inslaget är berusande förförisk och lämnar ett oförglömligt intryck hos alla du träffar.

625 kr