Herrparfym

Här kommer snart våran topplista för herrparfymer endast, istället för top 5 som på förstasidan så hittar du herrparfymer top 10 här. Du hittar som vanligt den vanliga informationen du behöver om parfymen och om vi har en sida som skriver mer on parfymen så länkar vi till den. Du kan enkelt klicka dig vidare till butiken som säljer den parfymen du är intresserad av till bäst pris. Kolla igenom parfymtoppen herr så kommer du garanterat att hitta en parfym som intresserar dig. Det är manliga dofter och det som är bäst just nu.

Le male

Le Male EdT

Le Male från Jaun Paul Gaultier är en älskad parfym framförallt av tjejerna. Denna doft får sinnena att vakna med en sensuell varm och djup doft.

349 kr
Invictus parfym 2017

Invictus EdT

Vill du dofta som en vinnare? Då är Invictus från Paco Rabanne parfymen för dig. Sensuell doft med modernt inslag som kommer att få omgivningen att sniffa lite extra.

569 kr
Armani Code herrparfym

Armani Code EdT

En klassiker på parfymtoppen. Armani Code har stått sig länge som en av de absolut bästa herrparfymerna. En modern doft som håller länge. Tjejerna kommer att älska den här doften!

449 kr
acqua di gio

Acqua Di Gio Homme EdT

En parfym som går hem hos tjejerna. Frisk parfym av harmoniska toner av citron, apelsin, lime, jasmin, koriander, fresia och havet. Kompositionen sprider en känsla av maskulinitet och frihet!

Acqua Di Gio är en utav Armani’s populäraste herrparfymer. Acqua Di Gio skapades 1996 av Armani och har en fräsch, maskulin doft med inslag av trä och citrus. Denna parfym är överkomlig till ett rättvist pris för sin popularitet och doft. Den passar året om och till alla klädstilar, vi rekommenderar den verkligen.

449 kr