Armani Parfym

Populäraste herrdoften måste vara Armanis skapelser bland unga killar. Dessa parfymer luktar riktigt gott och passar dem flesta. Många äldre män förknippar dessa parfymer med yngre personer och föredrar därmed lite tyngre som passar äldre män bättre.

Armani har skapat många parfymer och är ett välkänt märke. Några parfymer som företaget har tagit fram är Acqua Di Gio parfymen som doftar gott av Medelhavet. Doftnoterna innehåller bland annat Khakifrukt, mysk och cederträ. När man köper denna parfymen bidrager man även till Giorgio Armanis kampanj ”Acqua for life”. Med denna kampanj vill Armani att fler blir mer medvetna om miljö och utvecklingsrelaterade problem. Denna parfymen kostar runt 500 kr för 50 ml.

En annan mycket populär Armani doft är Emporio He. Denna parfymen har spännande ingredienser som yuzu, salvia och kardemumma. Även denna luktar fantastiskt gott! Den finns i storlekarna 30-50 ml och går loss från 445 kr. vill man kan man även köpa deo med Emporio doften för att förstärka den goda parfymdoften. Deon kostar ungefär 275 kr om man är intresserad av att även ha den.

Den tredje populära Armani doften vi vill tipsa är är Armani Code. Den beskrivs som en manlig, frisk och kryddig doft på samma gång. Den innehåller vildcitron, olivblommor och andra goda ingredienser. Finns även som travel size i 20 ml flaskor. Vanliga flaskorna finns i 30-75 ml flaskor och kostar från 499 kr för den minsta storleken ( 30 ml ).

Sì EdP

Detta är en sensuell parfym som lägger sig intimt mot huden. Det feminina inslaget är berusande förförisk och lämnar ett oförglömligt intryck hos alla du träffar.

625 kr
acqua di gio

Acqua Di Gio Homme EdT

En parfym som går hem hos tjejerna. Frisk parfym av harmoniska toner av citron, apelsin, lime, jasmin, koriander, fresia och havet. Kompositionen sprider en känsla av maskulinitet och frihet!

Acqua Di Gio är en utav Armani’s populäraste herrparfymer. Acqua Di Gio skapades 1996 av Armani och har en fräsch, maskulin doft med inslag av trä och citrus. Denna parfym är överkomlig till ett rättvist pris för sin popularitet och doft. Den passar året om och till alla klädstilar, vi rekommenderar den verkligen.

449 kr