Cacharel Parfym

Gillar du parfymer och byter ofta känner du säkert till den franska parfymtillverkaren Cacharel som ligger i Paris. Jean Bousquet heter mannen som grundade detta företag men numera är Cacharel faktiskt ett dotterbolag till det mycket kända skönhetsföretaget L`Orèal.

Cacharel gör de perfekta sommarparfymerna därför att deras kännetecken är att framställa ungdomliga, lätta och feminina parfymer. Några av deras mest kända parfymer är bland annat Amor Amor som är en riktigt fruktig och härlig skapelse. Amor Amor doftar bland annat utav mandarin, svart vinbär, liljekonvalj och vit mysk. Parfymen går att köpa i flaskor från 30 ml -50 ml och kostar från 399 kronor. Det finns även varianter som heter Amor Amor men till exempel med tilläggsnamn som Amor Amor Absolu. Priset är ungefär detsamma på denna parfym och just denna doftar gott utav jasmin, ananas, vanilj och grapefrukt. Ett måste att prova om man gillar den vanliga Amor Amor parfymen.

En annan av deras kända och populära dofter är Anaìs Anaìs. Den beskrivs som en klassiskt och blommig doft och kanske passar dig som gillar lite sting i dina parfymer. Den innehåller bland annat apelsinblomma, jasmin, Ylang Ylang, sandelträ och rökelse. Parfymen har hängt med sedan 1978 så det är säkert en parfym din mamma eller syster får fina minnen utav. Du kan hitta den i olika storlekar och priset ligger ungefär på 399 kr för 30 ml.

// no posts found